Funderingar

I valet och kvalet ang. om jag ska krypa ner och läsa min bok eller om jag ska se klart tv-programmet...


Sommarledigt

Hostan avtar och allt känns lite lättare. Har jobbat lite och nu börjar värmen hitta hit. har varit iväg med mamma och syrran & solat. Årtets första dopp är gjort. Utöver sommarens bra-känslor har jag en massa dåliga på lager och resten av dagen har varit ganska hemsk. Blir tokigt irriterad över allt och speciellt situationen här hemma... tyvärr. Pappa har i sin tur funderat över hur länge jagkommer att stå ut att bo hemma igen. Vi får se hur allt ter sig, måste ge det en chans att kunna bli bra.

Härligt trött nu så sängen är efterlängtad.

Midsommar

Javisst, Sill & potatis, alkohol och grillat !


SUUUUUKKK!!!

Nej inte SUG utan SJUK, och sjuk har jag varit i 3 veckor snart,. Om bara lungorna klarar av att hosta i ett par dagar till så att jag kan bli lite friskare. Helst då innan midsommar. men eftersom planerna är få så kan jag lika gärna ha en anledning till att slappa framför tv:n. För finns det någon bättre bortförklaring än en förkylning & hosta eller typ MENSVÄRK?!

Men jag har nu tröttnat på att vara den ynklige av oss och känna mig sunkig och svettig dygnet runt .

Jobbade i Lördags på Stallet, bra drag, mycket folk och musik som jag gillade. Ett minus för min fysiska hälsa.

Flytten är även den avklarad allt är i Norrköping på en eller annan plats och städningen är klar. Skurat och städat fram kramp i armarna men nu är jag äntligen färdig med lägenheten och måste inte åka till Åtvid om jag nu inte vill. och det känns bra- För kanske vill jag någon gång ?

Missade förövrigt första arbetsdagen för denna sommar idag, har verkligen inte råd (pengamässigt) att vara sjuk men det är ohållbart att jobba i detta skick. Måste låte kroppen få vila.

Student

Mina tre år i Åtvidaberg är avklarade vilket känns både skönt och roligt men samtidigt lite sorgligt.
Studenten är genomförd och visst var det en bra dag, trots att jag var sjuk och är fortfarande och är nu inne på min 3 hostiga vecka. Alla släktingar och nära som grattat mig, det uppskattar jag verkligen. Det var en underbart trevlig dag mest överraskad blev jag av alla släktingar som faktiskt tagit sig till Åtvidaberg för att se mig springa ut!
Far min och hans föräldrar stannade kvar och inväntade mig. För inte kan man missa 3 varv runt åtvid på flaket skrikande och sjungandes för fulla muggar? Det kanske är så att man aldrig träffar vissa ur klassen igen..
Men det var härlig stämning =) Och hur kunde fröken Lundqvist bli kanoners på två cider och en champagne flaska i fickformat..`- hm
Stackars far och farfar som lurades in utav farmor och mig på McD påvägen hem innan smörgåsbord med kallskuret, och pappa som jag plågade med mitt trallande & nynnande.

Efter mer alkohol och mer mat och ytterligare ett par cider och några glas mousserande började jag fyllna till och det var dags för utgång. Hugo nästa .

Dagen toppen <3

RSS 2.0