TAGGAR

Peppar mig själv inför träningen. Jag har hört rykten om att man kommer att svettas ordentligt.
SKÖNT!

Sen så försöker jag samtidigt få igågn partyhumöret! ;)

30 September

Betyder studiebidrag !

Praktik idag :) lite bättre än igår och i måndags . Men stämningen är helt galen där .

träning sen utgång med mary kanske !

Spontan-shoppat

Drog med Mary ut till ingelsta och köpte allt vi såg. Köpte ny lampa, naglar och lite annat smått som i sin tur blev väldigt dyrt. Men har haft en jätebra dag med älskligen <3 Trodde nästan att bilen skulle vara borta efter en kort visit i Marielunds närbutik. Märkliga människor bor det där !

Sen efter det så bytte jag ut lampan hemma men an ska ju ine tro att någon märkte det. Haha mamma kunde inte annat än att säga att den var fin när jag meddelade vad jag gjort. Men det är klart att jag ska få ha min nya lila lampa inne i "blå rummet". 

Finns saker jag liksom inte vill erkänna att jag köpt så det hoppar jag hel enkelt över. Det finns även saker som man inte ska tala om eftersom det kan resultera i en massa komplikationer, så dom skippar jag också!

Betalat räkningar är en av de sysslor jag inte njuter fullt så mycket utav. Det går fort och man blir fattig.




Praktik

Förväntansfull tar spårvagnen ner till stan, är till och med lite nervös. Tyckte att det skulle bli roligt och visst var det ehm... annorlunda.

Skönt att ha klarat av första dagen och nu vill jag bara sova . sova länge!


REN & FIN

Ren iallfall efter att ha städat ordentligt både Victor och jag var det underbart att duscha bort damm, svett och rengöringsmedel. Vet inte hur jag lyckas men armarna luktar alltid ajax när jag torkat lite .
Victor diskade upp massvis. Han är duktig på att diska!

Sen dök mamma, syrran och emil upp hemma för att hämta mig men framförallt tror jag att dom ville kolla på kissekatterna ;) Dom börjar bli riktigt söta nu !!!!!

Syrran tyckte i varje fall inte att jag var så fin och påpekade det väl..

27 September

Huvudvärken från igår gick över igår. Men hann stortjuta över att vi inte hade några panodil och senare över att jag inte fick någon mat.

Hormonerna bara jävlades med mig !

Det dunkar i skallen

Usch och fy . berättar kanske senare om det går över.

Onyktert

Det blev ju just ett par ej alkoholfria drycker. Och kul hade vi

Hann visst med både myskväll med film och fylla ikväll.

Bra kväll!! Snart kommer karln hem och  honom har jag saknat (A)

Klockan är sent

Inte långt hemifrån

JA efter helgen börjar praktiken och då ska jag minsann bo hemma hos mamma! Hon ska få pyssla om mig och låna ut sin bil. Det är jag värd !

Praktiserar från och med måndag och fyra veckor framåt på en krog/restaurang i Norrköping
Ska bli bra med lite omväxling , nyttigt och skönt.

Skrev prov i Oenologi igår. Frankrike är ett komplicerat land! Fick hursomhelst resultatet idag. Det gick hur jävligt bra !!!

Är jag annat än arg och irriterad?

Inte den blekaste men scrollade genom bloggen och de flesta inlägg innehåller en hel del ilska och irritation.

Idag är inget undantag :O


Trots det har dagen varit jättetrevlig - hittills. I köket gick det hyfsat och vi kom därifrån skapligt.
Cissi och jag ska ha filmmys och glo på någon kul rulle :D !


TAL

Ska skriva ett tal på det främmande språket ENGELSKA nu till 8.25 imorn...
Talet ska handla om saker jag inte har en aning om och som jag inte heller vill veta mer om. Därmed ligger jag risigt till plus att karln ser på film, ingen vidare bra kombination när man ska samsas om 35kvm.

Tänk att det gått snart 8 månader sen vi flyttade ihop och jag kan ortfarande inte vänja mig. Innan har jag struntat i skolan och vikt mig för hans tv, tv-spels och dator behov om kvällar/nätter. Men skolan ska inte får lida mer på grund av hans nöjen. Bryr han sig ? Respekterar han att jag har höga krav på mig själv och vill kämpa lite?


Småirriterad

Mitt bland allt skoljobb var det dags för träning . Skadade bara ett finger idag så inga större katastrofer jag har ju 9 till ! Har läst ut boken som skulle vara klar tills imorgon.

Världskriget startar här hemma. Glömde en tröja i tvättmaskinen i källaren tidigare idag, men kom inte på det förrän jag stod vid tågstationen och väntade på väg mot norrköping. Så jag ringde min sambo och bad honom hämta upp den. Jag menar man behöver ju inte reta grannarna merän nödvändigt och jag ville inte heller att min tröja skulle få en ny ägare idag .
Kom hem nu för 10 minuter sen och man ska ju inte tro att han hämtat den..
Jag kan bli galen för småsaker men när jag ber om en sak och den fullkomligt struntas i ... då!

Vaknar lite smått

Klockan ringer och väcker mig ! Jag trycker på snooze men den ringer igen och igen och igen. Dags att gå upp! 
Sitter i soffa och tittar lite halvt på en dokumentär om något folk från långt bort. 
En man sa: "Jag skulle kunna gifta mig med henne, men om hon inte lyder så skulle jag slå henne" och "Jag skulle slå henne om hon sa emot mig" 

Skönt att vi lever i en något mer jämställd värld. För det är en helt annan värld ! Kanske för den tekniska utvecklingen är i princip obefintlig och männen fortfarande har betydande uppgifter som kvinnorna inte klarar av?

Glädje

Men den här veckan har gått för fort och helt plötsligt var det fredag och jag var tvungen att gå hem och roa mig på eget initiativ.

Glädje i form av kära återseenden, kattungar, lättnad och uppskattning är nog den glädje som räcker längst.

Jag tycker om att skratta !

För övrigt

Är jag ingen pålitlig bloggare, skriver de jag får lust till om jag har lust men framförallt om jag har tid. Och tid,ork och saker att dokumentera har jag inte i överflöd. Med betoning på min händelselösa tillvaro så blir det inte många rader här. Tyvärr


I väntan på spänning

Nytt liv i form av 6 kattbebisar fick vi idag . Sen bar det av mot Norrköping och Jockes 18års-firande. Släktkalaset toppades med bowling och visst är det kul!

Skjutsade ut lilleskruttan till Krokek efter en lång omväg så kom vi iallafall fram.
Vilket i sin tur leder oss till rubriken, ligger i soffan och nickar till av trötthet i väntan på att få hämta en smått onykter lillayster mitt ute på landet. Kan nu garantera att jag hittar dit på första försöket utan omvägar på flera mil.

RSS 2.0