Bitterfitta?

  • Nej eller åtminstonde mindre utav en bitterfitta nu för tiden.

    Kan bero på ledigheten som infinner sig varje fredag med undantag vecka 22 eller 23. 
    Kan också bero på att vår ekonomiska situation helt klart ser ljusare ut.
    Kan INTE bero på mitt nya jobb!

Skirvit ut personliga brev till pojkvännen och ska alldeles strax möta honom - hoppas jag .  <3


Då saker och ting inte vill bli som de ska

Ja men visst!
Börjat ännu en skolvecka som jag inte sett fram emot det minsta. Dels för att det är veckan innan lov plus att jag lyckats med att glömma bort att jag ska hålla tal på Torsdag.
Jag har inga som helst problem med att prata men probelmet ligger i att det ska vara på engelska. Och som Victor säger "Du är ju ingen stjärna på engelska precis" & "Jag förstår inte ett dugg av det du pratar om". Trots att övning lär ge färdighet så fungerar inte denna teori på mig. Så hur ska jag försöka få 10 andra att förstå mig ?

Det finns dock ljus även för mig ett IG är ju också ett betyg. Ska väl erkänna att jag endast fått ett G och aldrig någonsin fått IG på en uppgift så det har varit ett stort steg att acceptera mina brister i detta överjävliga språk som jag inte greppar för fem öre.

Översättning

Irriterad och huvudvärk.

Idag har vi städat hela lägenheten och rensat ur det mesta i garderoben.
Kämpar med att sluta röka så stämningen här hemma är väl inte på topp.Ont ihuvudet har jag också lyckats få, men det är nog en konsekvans av att jag är så jävla sur hela tiden. Utöver det har jag en massa skolarbete som skall göras men saknar både lust och ork.
Är med andra ord en riktigt BITTERFITTA just nu.

RSS 2.0