Söndag

En vanlig söndag i Norrköping är inte speciellt händelserik, detta på grund av bristande öppettider överallt. Men största anledningen är att jag varje gång sover alldeles för länge.

Vaknade av telefonen som började skräna intill huvudet. Johanna ville få reda på hur man lämnade in uppsatsen på fronter. Hoppas förresten att det gick bra för henne. Sista inlämningsdagen är idag med slut 23.59 ikväll. Själv lämnade jag in den igår eftersom jag inte hade mycket annat att göra så kändes det lika bra att få det gjort.

Det var på tiden att jag fick träffa Kajsa nu ! Gick en sväng genom galleriorna och sedan åt lite. Pratat desto mer.
Får ses oftare hjärtat! <3
Gick förbi o'learys, då lutar det sig en kille - aningen rund under fötterna - över staketet och ropar till mig att det var dålig stil att jag inte hört av mig. Detta mina vänner kan bara hända i Norrköping. Alla stolpskotts stad...

Ser fram emot handbollen idag klockan sex, därefter ska det skrivas en hel del om whiskey. När jag klarat av dessa två grejer är det dags att åka hem till Chili. Saknar henne allt lite.  Ser fram emot att mysa hela kvällen .


18 Januari

Hela dagen har bara sprungit iväg och det är redan den 18:e. Jag har liksom bara hunnit gå upp duschat, åkt i väg, ätit och nu är det redan dags att sova.

När det mesta var flyttat trampade jag innanför dörren för att hjälpa till. Bättre sent än aldrig och så fick jag ju träffa kusin Anna också ! <3 Länge sen och jag förstår inte hur vi kan lyckas med att ses så pass sällan. 

                                                                                                       

16 Januari

Pjyamasbyxorna fick sitta på till skolan imorse, såg ingen anledning att ta på mig något annat. Vi ska ju praktiskt taget bara byta om till kock kläder och börja jobba i restaurangköket. Bakat fetaostfyllt bröd i många timmar, därefter förpassad till disken. Så om någon har frågor gällande disk etc. är det mig ni ska vända er till. Skoldagen blev inte vidare långvarig, kunde blivit betydligt kortare om alla hjälptes åt tills vi var helt klara.. 

  • Besökte optikern - om än lite motvilligt - för att titta till ögonen efter inflammationen jag fick innan jul. Glömde bort min tid jag hade bokat upp i tisdags vilket ledde till pinsamheter då jag väl vågade visa mig där igen. Tycker inte om att andra ska få en sådan bild av mig  för min nonchalans är ofrivillig. Hur som helst var det inga problem med ögonen, vilket innebär att det är dags att peta in linserna igen.

Vid fem blev det bråttom till bussen men efter två timmar klev jag innanför dörren hemma hos Anneli, det luktade mat och magen ropade "påfyllning!".
. Anneli och jag bör inte diskutera..
Oavsett ämne lyckas vi ständigt bli bittra på varandra. Osämjan brukar normalt sett lägga sig och jag har blivit expert på att be om ursäkt. Tack vare att min stolthet sällan står ivägen blir vi sams. Vet inte hurvida det är positivt eller negativt men för mig är det viktigast att bli sams för det finns ingen bättre mamma.
Borde iochförsig berätta det för henne oftare. Tack Anneli <3

Dagens höjdpunkt var då inte de brända pommes frites som serverades här hemma inte heller att jag lyckades med mina uppgifter i köket, utan när telefonen för ovanlighetens skull ringde och displayen skvallrade om att det var HAN som ville prata. Victor jag saknar dig och ser fram emot nästa fredag då jag åker de 30 mil det just nu är emellan oss. Något nervös är jag över bilfärden, dels för att jag är lite tung på foten och kan komma att köra alldeles för fort men mest oroar jag mig över att jag ska behöva tanka. Tankning är inte min starka sida, har försökt mig på det en gång förut men då fick Anneli fixa det. Vi har konstaterat att det är något man måste kunna när man har körkort. Finns det kurser för sånt ? 



Ska alldeles strax krypa till sängs. Godnatt "


15 Januari

Huvudvärk, illamående, klåda i ögonen plus att jag är ensam. Tycker oerhört synd om mig själv eftersom jag provat med allergitabletter och Ipren inget vill hjälpa.

Fick toppen av diskberget här hemma undanröjt. Bara ungefär 20 glas kvar att ta itu med imorgon. 

Chili har varit extra charmig idag, och legat bredvid mig i soffan och myst hela eftermiddagen tills nu sent på kvällen. Tur att jag har henne <3
Det finns ju en väldigt speciell, underbar och härlig pojkvän i Vara som jag saknar massamycket just nu!

  

Kyssar !


14 Januari

Dagen började bra, sovmorgonen utnyttjade jag till max. Servering hela dagen därefter trafikkunskap. Läraren vill egentligen inte ha mig i klassen bara för att jag redan klarat av mitt körkort. Men de får inte neka mig den kursen.
Men mest behöver jag gå den för min egen skull, är faktiskt ganska dålig på trafikregler. Känner trots det folk som är ÄNNU sämre..

För fösta gången har jag vågat mig på spinning, jobbigt men inte outhärdligt.

Har möblerat om i garderoben, istället för krigszon är det nu ett s.k. organiserat kaos. Rensat ut så att jag bara har kvar de kläder jag använder. Tre stora bagar och en Ikea-kasse ska nu skjutsas iväg till Norrköping och mamma.
Full snurr hela dagen!





13 Januari

Det börjar tunnas ut i högen med oavslutade skolarbeten, betat av det ena efter det andra. Har endast ett kryssförhör angående en bok jag faktiskt läst ut. Det var på tiden! Borde tillägga - för att reda ut varför boken varit ett så pass stort problem - att den skulle varit utläst förra året vecka 43. Vilket i sin tur innebär att jag inte tagit tag i att läsa på 3 månader. Saken är inte den att den är dålig, jag har helt enkelt prioriterat annat, det har funnits saker jag hellre velat göra.

Äntligen ! Är jag klar med den. Små Citroner Gula tog mig 4 månader att läsa från pärm till pärm.

   

En annan uppsats som skulle varit inlämnad innan jul, här har jag giltiga skäl. Jag lyckades nämligen att bli sjuk sista dagen och glömde under julstressen att maila in uppgiften. Har dock skrivit det sista idag och lagt de tre ynka papper som krävdes på lärarens skrivbord.

Det sista problemet jag hade var Samhällskunskapen..
Smart som jag är har jag insett att jag redan har betyg i den kursen och behöver inte ens gå dit.
... Bara det att jag kom på det efter att ha läst kursen i ett halvår. BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG! =D

Planen för dagen är att gå upp till gymmet och träna lite. Därefter får jag inte glömma att köpa kattmat, vill inte att hon ska äta torrfodret och börja fisa igen eftersom hon precis slutat upp med det. Sen är det dags att dammsuga, när allt är klart har jag väl lite mystid med kissen tills jag slocknar av utmattning.

11 Januari

Allt lättar och flyger iväg, går fort för tillfället. Men jag är glad över hur det ter sig.
Det finns saker vi irriterar oss på men det finns så mycket mer som får oss att må bra och känna att vi trivs med varandra.

  • .  Det luktade Victor när jag kom in i lägenheten, möttes av en svag doft av hans parfym <3

Killen min har lämnat mig ensam här nu i två veckor, tack vare Chili slipper jag vara helt lonely utan någon att mysa med. Skönt det, för steget från att vara tre till att bli en är lite för stort. Nu har jag ju katten att krama när jag blir myssugen

Var hemma i Norrköping för att säga hej till Anneli som jag inte sett sen julafton. Bjöds på mat - en matlåda de hittat i frysen vars sås skar sig vid upptining. Smakade trots allt mycket bra - då en fattig och hungrig student tycker att det mesta är gott - säger det inte mycket om hur det egentligen var. Mättade gjorde det dock.






3 Januari

. Jag vill inte rusa

. Eller jo det vill jag egentligen





..  men jag vill inte förstöra något             ♥




2 Januari

Är långt hemifrån men allt känns toppen och jag vet hur jag vill ha det.

Ska bara börja jobba på humöret - det om något ska inte få förstöra .

RSS 2.0